Spirál Energia Központ

Spirál Energia Központ

 

Az élet egy spirál alakban felfele irányuló folyamatos fejlődés, változás, önmagunkon belül és kívül. A spirál a lélek szimbóluma, az örvénylés, a változás, a felfelé irányuló vonalak, a lelkek fejlődési útját jelenti, amely halad életeken át a Nagy Szellem felé. Életünkben a változások, nagyobb ciklusonként mutatkoznak meg, ilyenkor a lélek minőségileg egy szinttel feljebb lép. A kirakott spirál bejárása a lélek beavatódását jelképezi.

A jobbra forduló teremtő erőket a balra forduló a visszaforduló, szabályozó erőket jelképezi. Mindegyik ábra megtalálható a természet csodáiban, egy kőképződményben, a víz fodrozódásában, a csigaházakban, a fa törzsekben, levelekben, növényekben, egyik erősíti a másikat, akár csak a jin-yang kölcsönhatás. Nincsen egyik másik nélkül. Így mindegyik spirál hatásos szimbólum lehet az életünkben.

Az időspirál, amit létrehoz, életenergiát hordoz, illetve növeli azt.

Ismerjük fel életünkben a nagyobb ciklusokat, változásokat, haladjunk a fejlődés piramisában mindig feljebb és feljebb, a spirál útján. Ismerjük fel a történések jelentéseit, az újra visszatérő mintákat, írjuk le a saját életünk kronológiáját, kövessük végig, vonjuk le a konklúziókat, és nézd meg a lehetséges jövőd kimenetelét! Hová tartasz így? Hol vagy most?

csakra

A jövőd a jelen tudatállapotod, lelki szinted, és jelen cselekvéseid határozzák meg! A hited, a reményed, az akaratod, vagy az ellenállásod, a tenni akarásod, vagy lustaságod, a kitartásod, vagy kifogásod, az örömöd vagy szomorúságod, a változásra való készenléted és az igened! Mondj igent a világra, az életre! Mert Veled is jobb a világ! Veled, velem, velünk, együtt színesebbé, varázslatosabbá, szebbé, jobbá tehetjük!

 

Teremtsünk magunknak egy szebb és jobb világot! A világod megteremtése a belső tudatod és lelked átformálódásával, fejlődésével kezdődik! Hogy felismered hol akadtál el, hol kell változnod, mit kell még letisztítanod önmagadon. Mit kell lehántanod, mit kell elfogadnod, megbocsájtanod, megtanulnod, netán elengedned….

Szeretettel, nyitott szívvel és elmével várunk spirituális estéinkre, programjainkra, egyéni terápiákra, mint hipnózis, és masszázsok, illetve csoportos meditációkra, energia felvételre.

Nagy Szaffina

Életmód tanácsadó, író és előadó, hipnotizőr, talpmasszőr

Nagy Károly

Életmód tanácsadó, előadó, shiatsu masszőr

Veled is jobb a világ!